Eerste week

Poeeeehhhh hee de eerste week al weer voorbij. Heb het idee dat ik al een maand onderweg ben! India is een heerlijk land. Chaotisch/ mooi/ exotisch/ kleurrijk... en zo kan ik nog wel ff door gaan. Maar vooral: Alles is mogelijk in India! Bijvoorbeeld het verkeer, hectisch als de pest! Lijnen? Die zijn voor losers! Het enige wat je nodig hebt is je rem en je toeter. Alles wat benen heeft of er wielvormig uit ziet is op straat, ongeacht de snelheid. Natuurlijk is het ook wel een beetje vies en arm maar dat doet me het land wel extra beleven. 

Mijn vlucht naar Delhi is soepel verlopen, om 8u lokal tijd opgehaald door een mannetje van het hotel. Ik had gewoon een penthouse op het dak! Met uitzicht op het zwembad. Die middag toeristisch gedaan bij de Humanya's tombe en de Lotus Tempel. 's Avonds als een dooie naar bed gegaan maar helaas was er geen slapen bij want het was Shiva festival dus de hele nacht jengelende gebeden;-)

Maaar ... het vervolg zal nog ff moeten wachten want de verbinding is niet zo snel. Zal morgen proberen ook foto's mee te sturen! Groetjes aan iedereen!  

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer